HTML

Közéleti dagonya

Mi van a döntések hátterében? Mi van a döntéshozók agyában? Van - e mérce, akár egyes, kettős, többes? A hazai demokrácia posványa, avagy hol és hogyan tapicskolunk?

Friss topikok

Linkblog

A liberálisok kampányolni kezdtek

2009.02.25. 15:25 zsákutczay

 avagy megvan már a +2. szavazó is

Rejtett kameráink mindenütt ott vannak (több más cég kamerái mellett). Múltkor a Gyurcsány villa lakójának életébe engedtünk bepillantani, most viszont felfedjük az
 
MSzVDSz (Még Szabadlábon Védekező Demokraták Szövetsége)
 
egy magát liberálisnak becéző párt legutóbbi vezetőségi ülésének videofelvételről készült titkos jegyzőkönyvének részletei:
 
- Kedves barátaim – kezdte Fodor.
Megkezdjük kampányunkat a liberális elvek mielőbbi megvalósításáért, mégpedig egy hirdetési kampánnyal.  
- Túl sok üres helyet látok, hol vannak a többiek?
Egy hang a hátsó sorokból:
- …előzetesben…
- OK, folytassuk. Felkérem Kálmánt, vázolja fel miért történik mindez, majd minden számunkra fontos témában egy rövid összefoglalót hallunk kampányfőnökünktől Horn Gábortól:
 
KK:
– ... Nem gondoltuk volna, húsz évvel a rendszerváltás után ismét olyan kérdésekről kell beszélnünk mint intolerancia, félelem, gyűlölködés. … az országra kell figyelni, összefogással a józan és valódi megoldásokhoz kell visszatérni, mert a kulturális, szociális, integrációs problémákat csak így lehet megoldani, mint pl. a digitális táblák bevezetése a megszűnő falusi iskolákba, vagy maguknak a falvaknak a felszámolása, némely ósdi egyháztól a támogatás elvonása, a szabad és önkéntes kiheréléshez való jog biztosítása, a 12 -18 év közötti lányok meddővé tételének enyhítése, a megélhetési bűnözés lehetőségének törvénybe iktatása, stb. ezek azok az értékek, amelyek a nyugati kultúrához, civilizációhoz kötnek minket! Horn Gáboré a szó a továbbiakban:
 
HG:
- Üdv mindenkinek. Javaslom, hogy jelentsük be azt ezt követő sajtótájékoztatón, hogy uszkve kettőszáz –  és ezer közötti szavazatra van szükségünk legalább. Evvel ugyan nem jutunk be sehová, pláne nem az Európa parlamentbe, de ilyen vészterhes időkben egész jó eredmény lenne. Jut eszembe, az említett két határszámot a nyomdában véletlenül elnézték és egybeírták, a plakátok így fognak megjelenni. A végén pedig lesz egy örömteli bejelentésem is.
Öt - hat fő témát javaslok megvitatni: 
 
1. Ország
- Az „egy ország jövője nem alapterületén múlik” – szlogenből mindenki azt érti ki, amit akar, ezért kiváló. Mi tudjuk, hogy ilyen kormánnyal és Fletóval az élen totál mindegy mekkora ország lennénk, az eredmény ugyanaz lenne, kvázi, mint most. Lehetnénk akár Kuvait, akár Oroszország, olajjal, gázmezőkkel tele, Fletó és Jani bármit tönkretesz egyetlen reformmal, nekünk meg van már vagy 25 három év alatt, nem beszélve a sok kis „100 lépésről”.
- javasolok egy „Nagymagyarország nem ország, Kismagyarország mennyország” szlogent – szólt közbe Kuncze. Az tutkó, hogy az öregek nem érzékelik, hogy a lényeget megfordítottuk, még az emlékeikből élnek. Másból már nem tudnak a sorozatos adócsökkentések miatt.
- Köszi Gabi, térjünk harmadik témánkra – mosolyog Horn.
 
2. Isten
- A kérdés manapság úgy merül fel, hogy van-e egyetlen vallásos, aki az MSzVDSz-re szavaz? Mi a véleményetek?
- Keresztény talán már nincs, legfeljebb ha szegény vak és egyben süket. A ránk szavazó zsidók száma is sajnos vészesen csökken, talán kezdenek felelőtlenül megnyugodni, mert nem látnak elég nácit. Kéne valami kis … hm… akció, de ezt csak, elvtársak, közöttetek merem mondani. A múltkori eléggé sikeres volt. Talán Szilvássy lehetne egy kicsit aktívabb – hang hátulról.
- Szóval Isten, így nagybetűvel? Most, akkor mi hiszünk, avagy nem? A szlogenünk nem teljesen világos! Istenhívő és baloldali??? Ezek még kevesebben vannak, mint a ránk szavazó vallásos jobboldali! Talán a Lipótmezőn, jaj, az már nincs, most hol lehetnek?
 
- Gyerekek, következő fő témánk a drog, előadó Gusztos kolléga – mondja HG.
 
3. Spangli
- a mai magyar társadalom konzervatív része sajnos még idegenkedik a drogoktól, ezen változtatnunk kell. A baloldaliak viszonyáról a drogok iránt nem tudok semmit, de nem is érdekes, azok azt hiszik, amit mondanak nekik. Csak nektek mondom, hogy szeretnénk, ha az iskolában már a kis alsósok is megismerkedhetnének avval a felszabadító érzéssel, amit egy slukk jelent és többet nem félnének, hogy a rendőrségre kerülnek. A drogozás orvosi probléma, de hogy ez alatt mit értünk az még nekem se világos. Mit tud egy orvos a rendelőben csinálni egy füvessel? Na mindegy, nem is érdekes, fő az, hogy ránk szavazzon az a drogos, aki már járt a rendőrségen és megkérdezték, hogy kitől vette, ami egyenesen az emberi jogok sárba tiprása. Ha bejutunk a parlamentbe valaha is még, akkor a drogtörvényt enyhíteni fogjuk, hiszen van, aki megélhetésből árul drogot. Az ilyenek büntetését drasztikusan kell lecsökkenteni, de ez még a jövő zenéje, az értetlen és intoleráns társadalom most nem vevő erre.
 
Most néhány szó a szexről – viccelődött tovább HG.
4. Nem
- Egy félreértést szeretnék eloszlatni. Az emberek neméről, azaz a szexükről van szó, nem pedig arról, hogy „akarja-e ön az MSZVDSZ-t a parlamentben látni” kérdésre mit ad majd válaszként a többség – kacarászott tovább HG.
- van-e 200 - 1000 buzi – bocsánat – interszexuális kis hazánkban - kérdezhetném?
- Félek mások nem maradtak – szólt közbe egy hang középtájékon, majd folytatta:
- Persze az még kérdés, hogy ők minket választanak-e? Mi van, ha a homokos – bocsánat, meleg – viszont egy orbitális ripacsnak tartja Gyurcsányit és utálja amiért elk…ta a gazdaságot (a Szilvássy megkú.ása helyett) és a forint romlása miatt drágább lett az import tanga? Egy homoszekszuálisnak is kell ennie! Nem beszélve arról, hogy a Kuncze által bezengett folyamatos „adócsökkentés” miatt az ő adójuk is az égben.
- Helyreutasítom barátunkat, mivel nem Gyurcsányi, hanem Gyurcsány, akiről beszél.
- Bocs, de a mozgalomban (Zuschlag Bobó irányításával) a miniszterelnök ezen a néven fut és már megszoktam - Visszatérve témánkra, kérdem én, hogy mi lenne, ha kinyújtanánk kezeinket a társadalom perifériájára szorult többi különleges szexualitást gyakorlók felé?
- Itt vannak pl. a szado – mazo hívei, a nekrofilek, a zoofilek, a nekrozoofilek, vagy éppen az akrotomofilek! Szegények, ők is szeretnék megmutatni magukat, micsoda kirekesztés, hogy nem vonulhatnak fel pl. a kedvenc döglött állatukkal? Attól még ők is emberek, értékes tagjai a társadalomnak. Jogaik vannak. És ha a Riskát szeretné feleségül venni, abban mi a rossz?
- Igen, igaza van! Mint hírlik nyugaton már az ajtókon kopognak a nemi orientáció megválasztásának, a gendermozgalomnak a hívei. Az az egészséges, ha mindenki olyan nemet választhat, amilyet- és amikor csak akarja. Attól félek, megint le fogunk maradni a művelt nyugat mögött.
- Rendben, köszönjük az értékes hozzászólást, akkor ez a téma is felkerül a hirdetésekre.
 
5. Bőrszín
- Egyesek előítéletet táplálnak bizonyos bőrszín és testi sajátosságok iránt, pedig a bőrszín nem tesz senkit rosszabbá, vagy jobbá. Bár magunk között szólva, ebben van igazság, különösen jobb nem lesz az illető. Azt sem értem, hogy a magyar nép pl. a sárga és fekete bőrszínnel szemben szinte semmi előítéletet nem tanúsít, hogy miért, a fene sem érti. Nem baj, döngjön a kampány.
 
6. Egyenjogúság
- Gabikám, mi a fenének kellett kb. 5 millát költeni a „Női egyenjogúság” propagálására? – kérdezte Béki. A jobboldalt akartad ezzel megnyerni? Van, aki ezt nem így gondolja? Kik azok?
Horn:
- Gyerekek, kérdéseket ne tegyetek fel, „Egy nőnek ugyanazért a munkáért ugyanannyi pénzt kéne kapnia, mint egy férfinak” – áll a hirdetésben és ez szerintem is idejétmúlt. Nem baj. Szembesüljenek! Mindegy, hogy mivel, ez a lényeg, az állandó bűntudat.
 
 
- Befejezésül engedjétek, hogy bemutassam az ideális MSZVDSZ szavazót, aki egyben a jövő Magyarország ideális állampolgára is. Bemutatom a 3. sor szélén ülő családot. Régies szóhasználattal élve férj és feleségről van szó, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy mára már értelmét veszítette ez a két fogalom, úgy, mint a férfi – nő szavak is, de még köztünk is szép számban ülők miatt ezeket a fogalmakat vagyok kénytelen használni.
Tehát:
A „férj” született roma, vallásos buddhista, mostani nemi szervét nézve férfi, aki biológiailag ugyan nőnek született, de átoperáltatta magát.
A „feleség” egy Közel-Keleten született nő, aki viszont biológiailag férfinak született, de az „önkéntes kiherélési program” keretében először eunuch-há varázsolta magát a Jeruzsálemi klinikán, majd már Magyarországon a TB által támogatott „elsődleges nemi szervek átszabása program” keretében teljes értékű nő lett. Szükségtelenné vált és azóta jégben tartott nemi szervét felajánlotta az SZDSZ törzsszavazóinak.
Letelepedést két hete kértek, amit azonnal megkaptak, minden idemenekülő erdélyi magyar család által benyújtott kérvényt öt évvel megelőzve. Bár a nyelvet még nem értik, de azóta már gyermeket is igényeltek. Teljesen jogos kérésüket azonnal toleráltuk, így örökbefogadott gyermekük echte magyar származású, bőrszíne fehér, akit lám gondos szülőként nevelnek. Napközben ugyan nincsenek otthon, ezért a kis pólyást a NA-NE aktivistái gondozzák, hiszen egyikük (ismétlem, az idejétmúlt férfi – nő szavakat már nem használjuk) a Közép Európa Egyetemen tanul Soros külön ösztöndíjával és drogkutatással fog pénzt keresni egy liberális szponzorunk kémiai laborjában, míg másikuk óvónő egy budapesti óvodában, ahol a toleranciára és a nemek közötti különbségek elfelejtésére tanítja a kis magyar konzervatív nebulókat, meg arra, hogy a nemük könnyedén megváltoztatható, csak akarni kell. Esténként egy transzvesztíta bárban adnak elő akrobata számot, hogy harcoljanak a még őket körülvevő idegenkedés ellen.
Ez a család példa értékű lehetne mindenki számára.
 
És, mint ígértem, van egy jó hírem:
Természetesen mindketten beléptek a pártba, tehát már nem csak +1, hanem +2 szavazónk is van!!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány szdsz vallás tolerancia 1 liberális 200000

A bejegyzés trackback címe:

https://posvanyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr65965396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása