HTML

Közéleti dagonya

Mi van a döntések hátterében? Mi van a döntéshozók agyában? Van - e mérce, akár egyes, kettős, többes? A hazai demokrácia posványa, avagy hol és hogyan tapicskolunk?

Friss topikok

Linkblog

Az LQ Rt. ingatlan és álláshirdetése

2009.03.25. 21:37 zsákutczay

A következő hirdetés jelent meg az országos médiában a múlt szombaton: „Dunára néző belvárosi irodámat kiadom arra érdemes jelentkezőnek.”

Az ingatlan adatai:

A barokk alaprajzú neogótikus épület több, mint 17 ezer m2 alapterületű, 27 kapuja, 29 lépcsőháza van, 13 lift szolgálja a lakókat, a falakon 242 szobor, freskók és festmények díszítik.

A ház jó fekvésű, sok kényelmi szolgáltatással rendelkezik, nem csoda, hogy én is nagyon hamar megszerettem, nem szívesen válok meg tőle.

A kiadó iroda a Dunára néz, ablakából látszanak a budai hegyek, a hidak, tehát a kilátás is megfelelő. A szoba bútorzata múlt század elejei, porcelánfajansz betétekkel díszített mahagóni íróasztal, ruhásszekrény, könyvszekrény és kisasztal is van benne. Az iroda több helyiségből áll és mindent tartalmaz, hogy akár napokig is csöndben, kényelemben lehessen benne dolgozni. Az épület jól szigetelt, az utcák zaja egyáltalán nem hallatszik be, de különben is a folyosóin őrség tart éjjel-nappal ügyeletet, akik a naponta érkező petíciókat, népszavazási kezdeményezéseket is átveszik Az épületben mások is laknak, de sok vizet nem zavarnak, csendes népség, eddig csodálattal figyelték tevékenységemet.

Az ingatlan egyelőre még csak kiadó, bár az eladásán is gondolkozom, amennyiben egy jó ajánlat beérkezik. A bérlet első napja április 16., utolsó napja még bizonytalan.

Az irodával együtt jár a benne működő Rt. további vezetése is, ezért az ingatlant nem veheti akárki bérbe, a jelöltnek egy teszten kell átesnie. Az ingatlan csak annak kiadó, aki az alábbi álláshirdetésnek megfelel, illetve több jelentkező esetén a legtöbb pontot gyűjti.

Álláshirdetés

Az LQ Rt. felügyelőbizottsága ezúton keres tapasztalt strómant a mostani ügyvezető helyettesítésére, kinek váratlanul egyéb elfoglaltsága akadt - szándéka szerint – csak egy évre. 

Megbízó:

Az LQ Rt tudományos- és gazdasági társaság világszerte ismert elméleti kutatásairól és az eredmények gyakorlatban történő kipróbálásáról.

Az LQ Rt méltán vívott ki nemzetközi elismerést a „bármit bármivé átalakítunk” projektjével, melynek kísérleti terepe Magyarország.

A „bármit eladunk bárkinek” projektünk méltán vívta ki a multinacionális karvalytőke vállveregetését.

Az LQ Rt újszerű, „Büszkén az államcsőd felé” nevű közgazdasági modelljét már több egyetemen tanítják elrettentő példaként, míg a „Magas Adókkal a Kisvállalkozások Megsegítésére tanulmányukkal megkapták a Legmeglepőbb Közgazdasági Felfedezések emlékérmét.

Munkakörrel kapcsolatos feladatok:

Az LQ Rt vállalatcsoport magyarországi telephelyeit átfogó adóügyek kezelése, adókérdések koordinálása, mint:

- az adóprés szorgalmas hajtása,

- javaslatok kidolgozása é svégrehajtása az infláció növelésével, a pénz ócsításával kapcsolatban,

- telephelyi költségek- és folyamatok leállítása, (az LQ Rt központ költségeinek csökkentése nem szükséges),

- hitelek rendszeres felvétele, állampapírok kibocsátása, tanulmányok készíttetése a felügyelőbizottság üzleti körével.


Elvárások:

- szakirányú végzettség: közgazdasági, és/vagy történészi diploma. Előny: mindkettő,

- aranytartalékok eladásában szerzett gyakorlat. Előny, ha a jelentkező egy ország aranytartalékának legalább 95%-t már eladta hatalmas középtávú veszteséggel. A jelölt külön jó pontot kap, ha az ország aranytartaléka már csak Burkina Faso, Szomália, vagy Malawi tartalékánál nagyobb.

- legalább egy bankcsőd tevékeny részese volt és az alkalmazottaknak fejenként 100 millió Ft jutalmat fizetett ki jutalomként.

- független állami szerv elnökeként politikai kiáltványokat írt alá. Előny, ha a kiáltvány jobboldali veszélyre hívta fel a figyelmet.

- „többszintű értékesítési lánc” (MLM) ügynöke és lelkes híve. Előny, ha olyan piramist épített, ami összeomlott. Előny, ha a jelölt a mostani ügyvivő összes hamvába dőlt program-kisérletét hangosan éljenezte.

- párttagság az MSZMP-ben. Előny ha párttitkár volt, ebben az esetben akár el is tekintünk a közgazdász diplomától. Előny, ha állami pénzeket sikerrel vitt magánalapítványba, külön pont, ha az alapítvány működése átláthatatlan.

- a rendszerváltás előtt legalább főosztályvezetői besorolás, illetve miniszteri poszt.

- két plusz pont jár annak, aki az 56'-os eseményeket nem forradalomnak nevezi.

A vezetői megbízás időtartama:

- határozott időre, max. 1 évig szól.

Illetmények, juttatások:

- a mindenkori miniszterelnöki fizetés;

- öltönyös titkosrendőrök kísérete állandóan kinyitott nagy fekete esernyővel;

- fél évente cserélt irodai bútor és páncélozott fekete gépkocsi;

- az állás megszűnése után a tanúvédelmi program keretében új arcot, igazolványokat és lakóhelyet kap, élete végéig az átlagnyugdíj 100-szorosa illeti meg.

- Halála után a Munkásmozgalmi Mauzóleumban kap díszsírhelyet, ha igényli, bebalzsamozva.

Pályázat beadási határideje:

- ma.

Pályázat beadásának helye:

- MSZP székház porta.

A borítékra kérjük ráírni a jeligét:

- „elviszem a balhét”.

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan állás mlm államcsőd lqrt

A bejegyzés trackback címe:

https://posvanyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr261025819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása