HTML

Közéleti dagonya

Mi van a döntések hátterében? Mi van a döntéshozók agyában? Van - e mérce, akár egyes, kettős, többes? A hazai demokrácia posványa, avagy hol és hogyan tapicskolunk?

Friss topikok

Linkblog

"Ékszer Andor" a legnagyobb kupleráj madamja nyilatkozik

2010.01.26. 09:23 zsákutczay

Újsághír: újból megnyílt a négy évente esedékes nagy húsbörze, ahol adják-veszik a szexrabszolgákat az áprilisi hatalmas orgiára. Újságírónk is ott volt az eseményen, ahol a termetes „madam”, árulta portékáit:

- Köszöntelek benneteket drágáim, pusszancs mindenkinek, de különösen az üzletszerű kéjelgésre vágyó politikusoknak. Vágjunk a közepébe:
- Örömmel jelentem nektek kedveskéim, hogy ismét megnyitottuk az ország legnagyobb kupleráját!
Aki bejön, az nem fog csalódni. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: hús minden mennyiségben, nők, férfiak, bár többnyire a tapasztaltabb korosztályból, de a gyakorlottság élménye kárpótol majd a petyhüdtebb bőrért. Legyenek nyugodtak, mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb típust, létszámot, politikai hozzáállást.
Idei vásárunkon lényegesen nagyobb kínálattal jöttünk a placcra, mint négy évvel ezelőtt.
- Kínálatunk 142.000, ismétlem száznegyvenkétezer(!) prosti, amivel az ország legnagyobb egységes választékával rendelkezünk.  Szexuálisan ugyan többnyire impotenciálisak, de szavazási kézimunkájukat tekintve nagyon is potenciális szavazók. Jelöltjeink edzettek és gyakorlottak, bárkinek lefekszenek, nincs semmilyen megfontolás, mérlegelés, kec-mec, nincsenek elveik! Avval bújnak ágyba, akire én rámutatok.
- Klubunk tagjai főleg a csoportos közös-üléseket szeretik. Ugye megértik, hogy egyesével nem adunk-veszünk, mi ugyanis nagyker vagyunk, csak pártokat, esetleg cégeket szolgálunk ki. A legkisebb bérbevehető, de csak egy választási aktusra érvényes létszám a minimum 10.000 fő. Nagyobb létszám igény esetén persze áraink is magasabbak, de legyenek nyugodtak, a kielégülésük is sokkal nagyobb lesz, akár még az élvezeti skála 5%-a is elérhető. A legjobban persze annak örülnék, ha egyben tudnánk értékesíteni a már akár egy Korda koncertért is bárkivel közösülésre hajlandó teljes tagságunkat, de kisebb mennyiséget igénylő vásárlóinkat is szívesen várjuk.
- Ha kevés az említett létszám, akkor lehetőség van póttagok toborzására is. Ügynökeink jelentették, hogy a 13. havi nyugdíj megvonása újabb, mintegy 850.000 nyugdíjast taszított az éhezés határára és már olyasmit is fontolgatnak is túlélésük reményében, amit régebben nem. Hamarosan megteszik első bátortalan lépésüket társaságunk felé. Vészhelyzet esetén azonnali sorozást rendelünk el és örömhír, hogy idén már bőven 19.000 Ft alatt is hajlandóak VIP vendégeikkel szobára, pontosítok, választási szobára menni.  
- Idén újdonság az is, hogy licitálni lehet, először persze a teljes létszámra. A kikiáltási ár a kurváink, bocsánat, tagjaink számára a kegyeleti járandóság ígérete, plusz havi egy ingyenes koncert neves fellépőkkel, mint Korda, Aradszky.
- Ki adja meg? Úgy látom sokan, tehát srófoljunk: ki ad esetleg 13. havi nyugdíjat 2010-ben, látom senki, akkor 2011, 2012-ben? Ne erre már többen licitálnak, ott egy hölgy bajúszos partnerével és amott egy szakáll nélküli fiatalember nyújtózkodik a leglelkesebben.
- Csak rajta, rajta, gondoljanak arra, hogy az áprilisban csak egy, esetleg még egy megismételt numera akkorát szólhat, hogy utána 4 éven át nincs gond a kielégüléssel, az eufória, de az eurofória is, tartós lesz, sőt garantált a többszöri sorozatos elszállás a napidíjak, étkezési utalványok, utazási és lakástámogatások formájában, a felügyelőbizottsági üléseken, gondoljanak pl. a rengeteg kiosztható tanulmányírásra, megbízási szerződésekre, nem is sorolom tovább, tudják önök, hogy mi az az élvezet, amihez a kézimukában is rendkívül járatos 142.000 ....hm... khm... - finoman szólva – klubtagunk hozzájárulhat. Képzeljék el, amint majd a választás napján a függöny mögött kézbe fogják, megsimogatják az ágaskodó szerszámot és gyengéden odanyomják a végét, ahová köll!
- "Élvezzünk, élvezzünk, élvezzünk közösen" – ez a mi jelszavunk. Ha megrendelik szolgáltatásunkat, akkor ez garantált is lesz a következő négy év alatt.
- A rövid kis bevezetőm után várom az újságírók kérdéseit! Igen tessék, ott, újságíró úr...
 
Újságíró:
- Köszönöm a lehetőséget, kérdésem az, hogy mire élveznek igazán a tagok. Azt hallom, hogy különösen a nagy létszámú grupit szeretik, de mivan még?
 
Madam
- Pl. imádják azt, amikor valaki váratlanul szétrántva kabátját szemérmetlenül kádári relikviákat mutogat nekik, mint pl. egy kétszemélyes szakszervezeti beutaló főszezonban a balatoszemesi üdülőbe, de egy gyógyszer árának leszállításától is extázisba esnek, sokszor meg a gyönyörtöl hangosan lihegve turkálnak a kedvenc pártjuk kerületi irodáiban, amikor azokban ingyen ruhákat osztanak. Különösen kedvelik óriásplakátokon az igéreteket, mint pl. adócsökkentés és megsúgom, ettől a többség akár négy évre is révületbe, sőt kómába kerül, a betartására már nem ügyelnek. Szeretik a szerepjátékokat is, ha a páciens jelmezt, vagy álarcot vesz fel. Az előző szeánszokon nagy siker volt a szociálisan érzékeny álarc, vagy a késő kádári kort idéző  vöröses pufajka.
 
Újságíró:
- Ön is folytatja még az ipart?
Madam:
- Mi az hogy! Nagyon is! - hogy csak tiszta forrásból merítsek. Aki ráérzett az ízére az nem tudja többet abbahagyni. Először én próbálom ki a kuncsaftokat, igyekszem kitapintani gyenge pontjukat, bátorítom őket, hiszen többnyire olyanok jönnek hozzánk, akik maguktól képtelenek elszállni, orvosi nyelven: elérni az 5%-os élvezeti küszöböt. Kuplerájunk személyzetének is igyekszem jó példával elöljárni,  mivel sokan éveken át hűségesek próbáltak maradni választottjukhoz, de ez bizony csak az éhenhalásra volt elég. A szinpadon rendszeresen adok elő párzási táncot, hogy bebizonyítsam, nincs olyan kéz, amelyiket kézcsóknak álcázva nem nyalok meg és hátsó, amit nem tudnék élvezettel kinyalni. Az sem számít, hogy a kuncsaft eddig kit szeretett, a pénz beszél, a parlamentben meg ugyebár hozzák a döntéseket.
 
Újságíró:
- És utolsó kérdésem, hogy ön mivel tudja rábírni őket, hogy, bárkinek, bárhol, bármikor, színre, nemtől, pontosabban nemtelenségtől függetlenül, ráadásul csoportosan, lefeküdjenek? Szó nélkül ugranak az ágyba? – hogy így fejezzem ki magam?
Madam:
- Nézze, tagjaink igazi profik – büszke is vagyok rájuk. A mag régi kipróbált harcos, hóban-fagyban álltak egész életükben a vártán, várták az olyan kuncsaftot, mint pl. a kommunizmus. Egy telekért, egy beutalóért, egy előbb megtudott áremelésért bármit és bárkit kinyaltak, tudták, hogy ott és akkor van rájuk szüksége a pártnak. Kérdésére válaszolva, tehát elmondhatom, hogy ha kell akár bármelyik pártba, vagy egy gárdába, egy munkásőrségbe is belépnek, ha arra van szükség az ország boldogulásához. Öröm velük dolgozni. Nem kérdezősködnek. Ha kell jelentenek, vagy akár suttognak is a környezetükben a kuncsaft kérésére. Akit meglátnak mellettem a szinpadon, arról tudják, hogy az befizette a zsozsót az országos klubhálózat fenntartására, havi egy ingyenes koncertere és a pártirodákban is lehet majd melegedni hideg téli napokon egy zsíroskenyér mellett.
De ennyi elég is, munkára fel, szorít az idő, indulhat a licit!

1 komment

Címkék: mszp tisztelet ibolya schmuck társasága

A bejegyzés trackback címe:

https://posvanyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr151702893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KungMester (törölt) 2010.01.26. 17:50:30

Szavazatkereskedelem en gros.
süti beállítások módosítása